0

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς στην Α1 Γυναικών, με τις “πράσινες” να κερδίζουν κατακράτος στο κατάμεστο “Παύλος Γιαννακόπουλος” τον Ολυμπιακό με 62-55.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός προχώρησε σε μια απίστευτη κίνηση, καθώς αρνήθηκε να κάνει τις προβλεπόμενες δηλώσεις στην κάμερα της Δημόσιας τηλεόρασης.

Η περιγραφή της ΕΡΤ κρίθηκε ενοχλητική καθώς δεν ήταν στα πρότυπα του OSFP TV με ουρλιαχτά και διαμαρτυρίες και κύλησε με ουδετερότητα προς τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός το τερμάτισε βγάζοντας ανακοίνωση παρότι ηττήθηκε κατά κράτος στο γήπεδο με τη διαφορά να φτάνει σταθερά σε διψήφιο νούμερο στο δεύτερο μέρος. Και στο φινάλε ενημέρωσε πως δεν θα παραχωρήσει μέλος του σωματείου για να μιλήσει στην ΕΡΤ ως… αντίδραση για την «μεροληπτική περιγραφή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

“Παρακολουθούμε μία πρωτοφανή μεροληπτική μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Γυναικών Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο πρώτο ημίχρονο.

Η μετάδοση και η κρίση υπέρ μόνο μίας ομάδας του δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης έφτασε στα όρια του εξευτελισμού.

Ο ρόλος του είναι να μεταφέρει αμερόληπτα τα όσα διαδραματίζονται εντός αγωνιστικού χώρου και όχι να κάνει αξιολογικές διαιτητικές κρίσεις.

Φαίνεται, ότι οι για χρόνια μνημειώδεις «μεταδόσεις» του ΟΑΚΑ πέρασαν και στο κλειστό της Λεωφόρου.

Φαίνεται, πως οι υπάλληλοι της ΕΡΤ ζήλεψαν τις μνημειώδεις «μεταδόσεις» του PAO TV.

Ελπίζουμε, πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να ασχοληθούμε με τους «κυρίους» που πληρώνει ο ελληνικός λαός”.

Η Σταμολάμπρου… έπαθε Σλούκα κόντρα στον Ολυμπιακό και αποθεώθηκε από τον κόσμο!

Previous article

«Χόρτο μαγικό» και αποθέωση για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού από τους φίλους της ομάδας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.