0

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του στη φετινή Basket League.

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στον αγώνα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις πρόσφατες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο οι απουσίες των Κώστα Αντετοκούνμπο και Όμερ Γιούρτσεβεν λόγω τραυματισμών αποτελούν ένα μικρό πονοκέφαλο για τον προπονητή Εργκίν Αταμάν. Από την άλλη πλευρά, ο Τζέντι Οσμάν ακολούθησε κανονικά την αποστολή, παρά το γεγονός ότι είναι εκτός εφτάδας ξένων.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ από την περασμένη σεζόν. Παρά την απουσία του κόσμου από το γήπεδο, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, καθώς ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά είναι ένας αντίπαλος που δυσκολεύει τις μεγάλες ομάδες στην έδρα του.

Ο στόχος για τους «πράσινους» είναι να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί και να παραμείνουν αήττητοι στο ξεκίνημα της σεζόν, τόσο στη Basket League όσο και στην Euroleague. Η αναμέτρηση αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό τεστ ετοιμότητας για την ομάδα του Αταμάν, που θέλει να δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί και χωρίς τους δύο βασικούς ψηλούς της.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17:00, στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Η βαθμολογία της Euroleague : Πρώτος ο Παναθηναϊκός, στο 12 ο Ολυμπιακός

Previous article

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κόσμος-ομάδα-διοίκηση-γήπεδο θα κάνουν τον Παναθηναϊκό αυτό που θα γίνει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.