0

Οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες στον Παναθηναϊκό. Ουδείς μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε το χαμογελαστό παιδί της ομάδας.

Γιατί ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν αυτό ακριβώς που λέμε «Έξω καρδιά».  Αυθόρμητος με το χαμόγελο στα χείλη, ειλικρινής και ευθύς, όπως μας έλεγαν χαρακτηριστικά οι συμπαίκτες του.

Ως παίκτης, εξαιρετικός, ως πατέρας αξιολάτρευτος αλλά ο άνθρωπος Μπάλντοκ, το παιδί που γνωρίσαμε εμείς μέσα από το ρεπορτάζ ήταν μια διαρκής πηγή θετικής ενέργειάς.

Δεν ήταν τυχαία ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στα πράσινα αποδυτήρια. Είχε καλή επαφή με τους Έλληνες λόγω εθνικής ομάδας αλλά και τους ξένους, επειδή μιλούσε άψογα αγγλικά. Και είχε παραστάσεις από τη διεθνή καριέρα του.

Ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Τυπικότατος επαγγελματίας ακόμη και στα δύσκολα, γιατί είχε τέτοιες περιόδους… Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς αλλά διέθετε θετική σκέψη ΚΑΙ ουδέποτε κατέβασε το κεφάλι. Τελευταία μάλιστα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί επέστρεψε στο βασικό σχήμα της ομάδας. Με αποκορύφωμα το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μένω στο χαρακτήρα του παίκτη. Γιατί τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί και τα έχουμε αναλύσει στο monobala.gr Το μόνο που θα επισημάνω είναι ένα μεγάλο «Κρίμα», για την ανθρωποφαγία. Ζούμε στην εποχή που χτυπάνε τον δίπλα μας και τραβάμε…με κινητό. Τι σας κάνει εντύπωση. Έχει χαθεί στην κοινωνία κάθε έννοια σεβασμού της ανθρώπινης ζωής. Κάποια ΜΜΕ είναι απλά ένα μικρό κομμάτι ενός μεγάλους παζλ στην κοινωνία μας.

Οι πράσινοι θα τιμήσουν την μνήμη του αναπόσπαστου μέλους της οικογένειας τους , του Μπάλντοκ, όπως  αρμόζει στην περίσταση. Και θα αγκαλιάσουν την οικογένεια του.

«Πολύ γεμάτο και πλήρες το ρόστερ του Παναθηναϊκού, άνοιξε το ροτέισον ο Αταμάν -Θυμίζει κάτι από ΝΒΑ το ΟΑΚΑ»

Previous article

Εθνική Ελλάδος: Αυτός είναι ο Έλληνας – Τιμά τον νεκρό με ένα μεγάλο «γιουρούσι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.