0

Πρωτοφανείς καταστάσεις βιώνει το ελληνικό μπάσκετ καθώς μετά τις εκλογές, η νέα διοίκηση της ΕΟΚ είναι αποφασισμένη να επιβάλει «ποδοσφαιρικούς κανόνες» άλλων εποχών στο ελληνικό μπάσκετ.

Η πιο πολυσυζητημένη περίπτωση, αυτή του Ηλία Κορομηλά, με «βαρύ» βιογραφικό πίσω του, και γνωστά στην πιάτσα τα όσα έχουν συμβεί ειδικά τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνει από σήμερα αρχιδιαιτητής!

Μαζί του στην ΚΕΔ θα είναι ο Κουκουλεκίδης και ο Μπήτης, με την τριμελή επιτροπή να συμπληρώνει ο Πηλοΐδης, ενώ με καπέλο του υπευθύνου θα είναι ο Κορομηλάς.

Πλέον όσοι βρίσκονται μέσα στον χώρο του μπάσκετ συζητούν… μεγαλόφωνα πως θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι τα όσα συνέβησαν πέρυσι και τα τελευταία χρόνια στη διαιτησία ανάγονται σε… παιδική χαρά, μπροστά στα όσα θα ακολουθήσουν.

Η απόφαση του Λιόλιου είναι να το πάει «μέχρι τέλους» απέναντι σε όσους είχαν αντιπολιτευτική δράση και για αυτό τραβάει το σκοινί στα άκρα ορίζοντας αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά.

Ο Κορομηλάς ήταν ο άνθρωπος που κινείτο πέριξ της διοίκησης τα τελευταία χρόνια έχοντας ρόλο άτυπου συμβούλου, σε θέματα διαιτησίας, με παρουσίες σε όλα τα σημαντικά τουρνουά που συμμετείχε η Εθνική μπάσκετ σε διάφορα ηλικιακά γκρουπ.

Ισως η σύγκριση να είναι άτοπη, αλλά μιας και αναφερθήκαμε σε ποδόσφαιρο, θα έλεγε κανείς πως η παρουσία του Ηλία Κορομηλά, θα ήταν σαν να οριζόταν ο Σπάθας πρόεδρος στην ΚΕΔ της ΕΠΟ.

Μέσα στη μέρα πιθανότατα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στην Αγγλία στα τέλη της επόμενης εβδομάδας η κηδεία του Μπάλντοκ

Previous article

Οσμάν: «Έχουμε τόσο ταλέντο που και με το μισό μας ρόστερ θα πηγαίναμε Final 4»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.