0

To 0-0 για τον Παναθηναϊκό έχει διπλή ανάγνωση.

Κερδισμένος, από τη μία, επειδή δεν έχασε από τον Ολυμπιακό, όπως θα μπορούσε κάλλιστα με βάση τη συνολική φετινή εικόνα του. Χαμένος από την άλλη, αφού δεν μπορεί να σταυρώσει μία νίκη που θα τον ξεκολλήσει από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Το μεστό, ώριμο παιχνίδι με το οποίο η ομάδα προσπάθησε να επιβληθεί στο μεγαλύτερο κομμάτι του ντέρμπι.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν νίκησε όχι επειδή δεν έπαιξε καλά, αλλά γιατί δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις φάσεις που βρήκε. Βέβαια, το πρόβλημα τον κυνηγάει από το ξεκίνημα της σεζόν. Μέχρι τώρα μόνο στη ρεβάνς εναντίον της Λανς πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Σε όλα τα άλλα παιχνίδια έφυγε από το γήπεδο με τα κεφάλια των ποδοσφαιριστών του σκυμμένα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και αυτό βάζει επιτακτικά και πάλι το θέμα του προπονητή, παρότι απέφυγε ακόμα μία αποτυχία…

Το σημαντικότερο θέμα είναι άλλο: αφού αποφασίστηκε η παραμονή του κόουτς μέχρι νεοτέρας, υπάρχει μία ευκαιρία, τώρα με τη διακοπή, να εξηγηθούν στον κόσμο τα “γιατί” της φετινής αρχικής πορείας.

Να μάθουμε και να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Ίσως να ήταν χρήσιμη μία πρες κόνφερανς ουσίας και ειλικρίνειας, στην οποία θα απαντηθούν όλα για την ενημέρωση του κόσμου.

Αμείωτο το ενδιαφέρον της Μπράγκα για τον Βαγιαννίδη!

Previous article

Πάνω από 20.000 έκαναν εγγραφή στο “Club 1908”, 20% έκπτωση στα εισιτήρια!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.