0

Με διαφορετική ψυχολογία αλλά κοινό στόχο «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι»

Το μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (6/10, 20:30), υπόσχεται υψηλό θέαμα και έντονες συγκινήσεις, με τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους να προέρχονται από διαφορετικές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και να επιδιώκουν τη νίκη, που θα ενισχύσει τη θέση τους στο πρωτάθλημα και θα αποκαταστήσει την ηρεμία στις τάξεις τους (κυρίως των «πρασίνων»).

Ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται υπό πίεση μετά την ήττα από την ΑΕΚ (2-0) και το στραβοπάτημα στην Βοσνία απέναντι στην Μπόρατς (1-1), ενώ αναζητά άμεση ανάκαμψη.

Οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν με γκολ του Μπακασέτα, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, έμειναν με την πικρή γεύση της ισοπαλίας.

Ο Ουρουγουανός καλείται να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, με τις επιστροφές των Ιωαννίδη, Τετέ, Αράο και Γεντβάι να αναμένονται στην αρχική 11άδα. Ωστόσο, εκτός αποστολής έμεινε ο Βαγιαννίδης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Μπράγκα στο Europa League.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ήταν κυριαρχική, με τον Ελ Κααμπί να σκοράρει δύο φορές και τον Έσε να προσθέτει το τρίτο γκολ, ενώ η άμυνα με τον Τζολάκη και τον Κάρμο λειτούργησε άψογα.

Παρά τις απουσίες του Τσικίνιο και του Γουίλιαν, ο Ολυμπιακός δείχνει σταθερός, με τους Ροντινέι και Ζέλσον να είναι σε εξαιρετική φόρμα και να αποτελούν τα κλειδιά για την επίθεση της ομάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Ολιβέιρα, Εσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Το ντέρμπι αυτό είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για τους βαθμούς, αλλά και για τη δυναμική που θέλουν να ανακτήσουν στο πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοι αναμένονται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να προχωρά σε κίνηση ενίσχυσης της παρουσίας τους, προσφέροντας δωρεάν εισιτήρια και μεταφορά από την επαρχία.

Το σκηνικό είναι έτοιμο για μια μάχη που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια της σεζόν.

Στην κυκλοφορία η νέα εφαρμογή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Previous article

Κώτσιρας: «Αυτό το ματς ίσως είναι ορόσημο – Η συγκέντρωση θα παίξει σημαντικό ρόλο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.