0

Η κίνηση της ΠΑΕ και το ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Ολυμπιακού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ανακοινώθηκε χθες (4/10) από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/10, 20:30) είναι κάτι πέρα από τα συνηθισμένα!

Οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν, με επίσημη ανακοίνωσή τους, ότι θα δοθούν δωρεάν προσκλήσεις για το παιχνίδι του Conference League εναντίον της Τσέλσι στους 40.000 που θα πάρουν ή έχουν ήδη πάρει εισιτήριο για το «αιώνιο» ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό!

Με σύνθημα «Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ», το «τριφύλλι» στέλνει ένα ξεκάθαρ μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της «μητέρας των μαχών» σε μια χρονική χρονική συγκυρία δύσκολη για την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός αναγνωρίζει τη στήριξη και την επιβραβεύει. Πριν από ένα ματς το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ντέρμπι επιβίωσης» για τους «πράσινους» προχωρά στην παραπάνω κίνηση με έναν και μόνο στόχο:

Ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ στο μεγάλο παιχνίδι, το οποίο έχει γίνει εξαιρετικά κρίσιμο για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα θα γίνει η μοναδική «κανονική» (χθες πραγματοποιήθηκε χαλάρωμα) προπόνηση ενόψει του αγώνα της Κυριακής (6/10) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Θεωρούνται δεδομένες αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως η επιστροφή των Ιωαννίδη, Τετέ, Αράο, Γεντβάι και ίσως Μπάλντοκ. Δεν αποκλείεται ο Τσέριν να διατηρηθεί στο βασικό σχήμα, αλλά περισσότερα θα φανούν μετά τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού…

Οι σκέψεις του Αλόνσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Previous article

Αλόνσο: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι παίκτες των clasico»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.