0

Οι κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει ο Αλόνσο στη «μάχη» του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Το πλάνο Αλόνσο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Το «τριφύλλι» πάει δίχως ανάσα στο ντέρμπι της Κυριακής (6/10, 20:30) με τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Όπως βέβαια το ίδιο ισχύει και για τους «ερυθρόλευκους». Με τη διαφορά ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είχαν και ταξίδι.

Την Παρασκευή έγινε ασφαλώς ένα χαλάρωμα για τους «πράσινους», ώστε να αποφορτιστούν οι παίκτες. Οπότε, σήμερα ξεκινάει και ολοκληρώνεται παράλληλα η προετοιμασία για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ο 49χρονος τεχνικός πρόκειται να κάνει αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στην Μπόρατς, επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα βασικούς ποδοσφαιριστές του που πήραν ανάσες την Πέμπτη.

Στο κέντρο της άμυνας ο Ίνγκασον είχε τον Σένκεφελντ στο πλευρό του και θα επανέλθει ο Γεντβάι, ενώ δεξιά αναμένεται να επιστρέψει ο Μπάλντοκ. Ο Τσέριν βοήθησε απέναντι στην Μπόρατς και ίσως διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ δεδομένα θα ξεκινήσει ο Αράο και ο Τετέ που πήρε ανάσες, βλέποντας τα πρώτα 65 λεπτά από τον πάγκο, θα πάρει φανέλα βασικού. Ασφαλώς και ο Ιωαννίδης, ο οποίος πέρασε στο 69’ στην αναμέτρηση.

 

«Do or die το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Previous article

Η συσπείρωση ενόψει ντέρμπι και ο στόχος για κατάμεστο ΟΑΚΑ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.