0

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και αναλύουμε την απόδοση των παικτών του Ντιέγκο Αλόνσο. «Μοιραίος» ο Σπόραρ, τον ανέβασε ο Τετέ.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι: Θα μπορούσε ίσως να αντιδράσει καλύτερα στο γκολ των Βόσνιων ο Πολωνός, που από εκεί και πέρα πάντως ήταν σταθερότατος και πραγματοποίησε και μια σπουδαία επέμβαση.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Δυναμικός στα μαρκαρίσματά του ο Σέρβος, αρκετά ενεργητικός στην επίθεση και έβγαλε στην ασίστ για το γκολ του Μπακασέτα.

Ίνγκι Ίνγκασον: Ο Ισλανδός στόπερ είχε καίριες παρεμβάσεις στην «πράσινη» περιοχή, όμως δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά στην φάση της ισοφάρισης της Μπόρατς.

Μπαρτ Σένκεφελντ: Σταθερός σε γενικές γραμμές και ο έτερος στόπερ του «Τριφυλλιού», που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τους αντίπαλους επιθετικούς.

Γιάννης Κώτσιρας: Ο Έλληνας μπακ ήταν σταθερός ως επί το πλείστον στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ στην επίθεση δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Από αυτόν ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθέσεις του «Τριφυλλιού», με τον Σέρβο να δείχνει καλό πρόσωπο μέχρι να αντικατασταθεί.

Άνταμ Τσέριν: Ο Σλοβένος χαφ πήρε φανέλα βασικού, έτρεξε αρκετά, έδωσε μάχες και έβγαλε κάποιες πολύ όμορφες ατομικές ενέργειες.

Τάσος Μπακασέτας: Πέτυχε ένα όμορφο γκολ και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις του Παναθηναϊκού.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Αρκετά δραστήριος ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που συμμετείχε στην φάση του γκολ του Μπακασέτα, ενώ από αυτόν ξεκίνησε και η τεράστια ευκαιρία του Σπόραρ στην επανάληψη.

Φακούντο Πελίστρι: Δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του ο Ουρουγουανός εξτρέμ, που προσπάθησε αρκετά αλλά δεν του βγήκαν όσα ήθελε

Αντράζ Σπόραρ: «Πέταξε» στα σκουπίδια δύο τεράστιες ευκαιρίες και ήταν ο «μοιραίος» του Παναθηναϊκού στην επανεμφάνισή του.

Τετέ: Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ανέβασε τον Παναθηναϊκό και «άγγιξε» το γκολ με υπέροχο σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι.

Αζεντίν Ουναΐ: Με εξαίρεση μια καλή σέντρα στον Ιωαννίδη, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα με τις ενέργειές του.

Φώτης Ιωαννίδης: Πάλεψε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πήρε μπάλες, όμως έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με το κεφάλι.

Γουίλιαν Αράο: Έπαιξε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Έπαιξε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Σερέλης: «Θα πάρει ένα μήνα να φτιάξει το σώμα του ο Οσμάν»

Previous article

Γιόκιτς για τη δήλωση Γιαννακόπουλου: «Εκπληκτικό! Αυτός μεγαλώνει την Euroleague»! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.