0

Ραγδαίες φαίνονται οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματά της και κοιτούν τη βελτίωσή της.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αγωνιστική ανάκαμψη, καθώς η ήττα με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έφερε προβληματισμό ξανά στο στρατόπεδο των «πράσινων», με τον Ντιέγκο Αλόνσο να φαίνεται ο κύριος υπαίτιος.

Τα σενάρια περί άμεσων αλλαγών έχουν… φουντώσει στον Παναθηναϊκό και στο «κάδρο» έχει μπει ο Τεχνικός Διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος έφτιαξε το φετινό πλάνο της ομάδας μαζί με τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μάλιστα, καταγράφηκε η παρουσία του Νικολάς Μπουρντίσο, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στον «Ελλάδα FM», με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στη σουίτα του «τριφυλλιού» στην «OPAP Arena».

Ο Μπουρντίσο σημείωσε πολύ καλή καριέρα και αγωνίστηκε σε ομάδες όπως είναι η Μπόκα Τζούνιορς, η Ίντερ, η Ρόμα, η Τζέονα, αλλά και η Τορίνο, ενώ είχε συμμετοχές αρκετές και με την Εθνική Αργεντινής, με αποκορύφωμα την παρουσία του σε δυο Mundial.

Το 2018, ο Μπουρντίσο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και έχει ξεκινήσει δουλειά ως παράγοντας, καθώς έχει βρεθεί ως Αθλητικός Διευθυντής στη Μπόκα Τζούνιορς, όπου παρέμεινε για περίπου έναν χρόνο και το 2021 επέστρεψε στην Ιταλία για το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στη Φιορεντίνα, παραμένοντας εκεί μέχρι την περσινή σεζόν. Η παρουσία του στη Νέα Φιλαδέλφεια έφερε νέες… φήμες, καθώς ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα ήθελε να αλλάξει τόσο τον Αλόνσο, όσο και τον Παπαδημητρίου.

Δεσύλλας: «Με 3-4 αλλαγές η 11άδα του Παναθηναϊκού για την Μπόρατς – Αναγκαίο το rotation ενόψει ντέρμπι»

Previous article

Εκτός ποινικής δίωξης ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος – Η ποινή στον Γιαννακόπουλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.