0

Σημαντικές αλλαγές στο γραφείο της Ποινικής Δίωξης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, καθώς αντικαθίσταται ο επί σειρά ετών εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος πλέον θα ανεβαίνει στην έδρα σε ακροατήρια.

Ο νεοεκλεγείς Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορρέας άλλαξε τη δομή του πιο νευραλγικού γραφείου της μεγαλύτερης Εισαγγελίας της χώρας.

Ο εισαγγελέας Σπυρόπουλος αποτελεί παρελθόν από τη θέση αυτή και μαζί η μέχρι πρότινος Προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα στο Διοικητικό γραφείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

O Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος παραμένει, για ένα χρόνο ακόμη αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, με επίκουρο τον εισαγγελέα Νίκο Μαργαρίτη.

Καθήκοντα προϊσταμένου της Ποινικής Δίωξης ο κ. Κορρέας ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννης Σέβης.

Στο γραφείο της Ποινικής Δίωξης υπηρετούν επίσης οι εισαγγελείς Πελοπίδας Ανδρέου, Νίκος Μαργαρίτης, Τατιάνα Λαμπρινάκου και κ. Μίρδη.

Όπως αναφέρει το dikisports, “μία από τις πρόσφατες αποφάσεις του εισαγγελέα Σπυρόπουλου ήταν η τιμωρία του Δ.Γιαννακόπουλου για υποκίνηση βίας. Όταν του ζητήθηκε να υπάρξει εξαίρεση για την εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο, αρνήθηκε να εγκρίνει τη σχετική αίτηση».

«Καμπανάκι» για Αλόνσο αλλά και….Παπαδημητρίου

Previous article

Ο Αλόνσο θα αφήσει πάλι έξω τον Μπακασέτα;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.