0

Tο σχόλιο του Νίκου Αθανασίου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ με σκορ 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με αποτέλεσμα από την OPAP Arena και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση του «τριφυλλιού» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου, τόνισε, ότι επρόκειτο για ένα ισορροπημένο ντέρμπι στο οποίο ωστόσο τη διαφορά έκανε ο Πιερό που κυριάρχησε στον αέρα συμπληρώνοντας ότι το 1-0 έκρινε ουσιαστικά το ματς.

Στη συνέχεια στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο 15λεπτο του πρώτου μέρους. Επιπλέον σημείωσε ότι η επιλογή του Αλόνσο να ξεκινήσει τον Τζούριτσιτς αντί του Πελίστρι δεν απέδωσε.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στο μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού το οποίο ήταν η έλλειψη ποιότητας στην τελική πάσα στα τελευταία μέτρα του γηπέδου.

Ακούστε το ηχητικό με το σχόλιο του Νίκου Αθανασίου:

 

Η βαθμολογία της Super League: Στο -6 από την κορυφή ο Παναθηναϊκός

Previous article

Τα highlights του τελικού του Super Cup με νικητή τον Ολυμπιακό (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.