0

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τους Πειραιώτες στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν για το Stoiximan Super Cup στη Ρόδο

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι με φόντο την πρώτη… κούπα της σεζόν. Μπορεί το Super Cup να είναι το τέταρτο σε ιεραρχία τρόπαιο αλλά και οι δύο ομάδες επιθυμούν να μπουν με το… δεξί στη σεζόν. Οι «πράσινοι» έφτασαν στον τελικό ξεπερνώντας άνετα το εμπόδιο του Άρη ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν αλλά κέρδισαν το Περιστέρι.

Το τζάμπολ του μεγάλου τελικού θα γίνει στις 20:30 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο προπονητές θα χρησιμοποιήσουν τις δωδεκάδες που είχαν στους ημιτελικούς. Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά και στον Τσεντί Οσμάν τον οποίο έχει αφήσει εκτός επτάδας ξένων. Παράλληλα εκτός φαίνεται ότι θα μείνει και ο Λορέντζο Μπράουν ο οποίος είναι ακόμα ανέτοιμος και δεν θα αντικαταστήσει κάποιον ξένο στην αποστολή.

Για τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα εκτός είναι οι τραυματίες Φαλ, Μιλουντίνοφ και Έβανς και ο Έλληνας τεχνικός καλείται να αφήσει εκτός αποστολής έναν ακόμη. Ο ΜακΚίσικ δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Περιστέρι και μένει να δούμε αν ο Μπαρτζώκας θα διατηρήσει την επιλογή του. Το τζάμπολ του τελικού θα γίνει στις 20:30 ενώ στις 17:15 θα έχει ξεκινήσει ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Άρη και Περιστέρι.

 

Ο κομβικός ρόλος του Τζούριτσιτς κόντρα στην ΑΕΚ

Previous article

Θέλει την νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.