0

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή της ομάδας του.

Εκτός βρίσκονται ο Φίλιπ Μαξ και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, όμως για πρώτη φορά φέτος είναι διαθέσιμος ο Χόρντουρ Μάγκνουσον! Παράλληλα, στην αποστολή του «Τριφυλλιού» επιστρέφει και ο Αντράζ Σπόραρ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο  ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ  (29/9, 9:30 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φίλιπ Μαξ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ».

Καλαϊτζάκης: «Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Previous article

Αθανασίου: «Με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ φτιάχνει τη συνέχεια ο Παναθηναϊκός – Η πιθανή 11αδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.