0

Ο Ουρουγουανός τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο για δεύτερο αμυντικό χαφ

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό και φώναξε… παρών στις επιλογές του Αλόνσο. Ο Φίλιπ Τζούρισιτς τα πήγε εξαιρετικά και στις προπονήσεις και φαίνεται ό,τι κερδίζει με το σπαθί του θέση στο βασικό σχήμα του Αλόνσο στην OPAP Arena. Κάτι που σημαίνει ό,τι Τετέ ή Πελίστρι ενδέχεται να μείνουν στον πάγκο.

Ο κόουτς έχει σκανάρει την ΑΕΚ, έχει σημαδέψει συγκεκριμένα κενά στην άμυνα της αλλά θέλει παράλληλα να περιορίσει το επιθετικό της τρανζίσιον. Με βάσει τα παραπάνω δείχνει να κατασταλάζει στο βασικό σχήμα, με τον Σέρβο διεθνή να παίρνει θέση σε αυτό.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο φορμαρισμένος Ντραγκόφσκι. Στην τετράδα της άμυνας θα βρεθούν οι Μλαντένοβιτς, Γεντβάϊ, Ίνγκασον, ενώ δεξιά θέση διεκδικούν Μπάλντοκ και Βαγιαννίδης, με φαβορί τον πρώτο.

Στη μεσαία γραμμή ο Αράο θα βρεθεί στο σχήμα ως βασικό εξάρι, και θα πλαισιωθεί με Μαξίμοβιτς (Τσέριν) και Ουναϊ. Σε μια προσέγγιση αλά Τούμπα, θα μπει και δεύτερος κόφτης στο σχήμα.

Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Φώτης Ιωαννίδης, με τον Σέρβο διεθνή στα πράσινα… φτερά και τους Τετέ – Πελίστρι να διεκδικούν μια θέση. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος σκοράρει αλλά βγαίνει και ως δεκάρι του δίνει πόντους για να είναι ενδεκαδάτος!

Αλόνσο: «Ξέρω την ΑΕΚ και τι πρέπει να κάνουμε εμείς για τη νίκη – Έχω μεγάλο σεβασμό στον Αλμέιδα»

Previous article

Ο Αλαφούζος μοιράζει χρήμα – Αυτή είναι η πρόταση στον Βαγιαννίδη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.