0

Ο Άνταμ Τσέριν υπέγραψε νέο συμβόλαιο, όπως έγινε γνωστό χθες (26/9) από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» να «δένει» τον Σλοβένο άσο μέχρι το 2028, κάνοντας αθόρυβες κινήσεις.

Ολα έγιναν πολύ γρήγορα με το κλαμπ να λειτουργεί… αστραπιαία και δίχως να διαρρεύσει το παραμικρό. Για την ακρίβεια, τα πάντα συνέβησαν μέσα σε δυο 24ωρα όταν, όπως αναφέραμε από χθες, μετά την αλλαγή ατζέντη από τον Τσέριν, οι δυο πλευρές ήρθαν σε επαφές και η συμφωνία επετεύχθη.

Είναι αυτό που λέμε… ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Οι «πράσινοι» ήθελαν να προχωρήσουν σε επέκταση συμβολαίου με τον Σλοβένο χαφ από το ξεκίνημα των συζητήσεων και εν τέλει το έκαναν, μετά τις ουσιαστικές κινήσεις που έγιναν.

Ο ποδοσφαιριστής θα υπερδιπλασιάσει τις αποδοχές του, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος με το νέο του συμβόλαιο και το «τριφύλλι» θα διατηρήσει στις τάξεις του έναν πολύ καλό μέσο, ο οποίος είναι «διψασμένος» για να καθιερωθεί.

Παίρνει σειρά ο Ιωαννίδης

Οι επεκτάσεις συμβολαίων δε σταματούν εδώ. Ο επόμενος που θα περάσει την πόρτα της ΠΑΕ για να υπογράψει θα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η συμφωνία με τον διεθνή φορ είναι δεδομένη και τις επόμενες ημέρες ο ποδοσφαιριστής θα ολοκληρώσει και επισήμως την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των οπαδών από την περιφέρεια για το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Previous article

«Οικογενειακό» γεύμα πριν το ντέρμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.