0

Ο Ουρουγουανός πιστώνεται την αναγέννησή του.

Το καλοκαίρι, ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε ένα καθοριστικό τετ-α-τετ με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, το οποίο έβαλε τέλος σε όποιες σκέψεις αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό που υπήρχαν στο μυαλό του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ξεκαθάρισε στον Τζούριτσιτς ότι τον υπολογίζει σημαντικά στα πλάνα του, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του προς τον παίκτη και βάζοντας τα θεμέλια για μια δυναμική επανεκκίνηση.

Η στιγμή της λύτρωσης ήρθε στο πρόσφατο ματς με τον Πανσερραϊκό, όπου ο Τζούριτσιτς απέδειξε την αξία του με δύο κρίσιμα γκολ που χάρισαν στον Παναθηναϊκό μια σημαντική νίκη με σκορ 3-1, πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η εμφάνιση αυτή ήρθε σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα, δίνοντας όχι μόνο τρεις πολύτιμους βαθμούς αλλά και ψυχολογική ανάταση, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Ο Τζούριτσιτς δικαίωσε την εμπιστοσύνη του Αλόνσο, με την απόδοσή του να αναδεικνύει τη σημασία του στο ρόστερ και τη δυνατότητά του να κάνει τη διαφορά στα κρίσιμα ματς.

Αυτή η νίκη-ανάσα ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι, επιβεβαιώνοντας ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του Παναθηναϊκού αυτή τη σεζόν.

«Περισσότερες οι πιθανότητες για Ουναΐ στο “10” έναντι του Μπακασέτα»

Previous article

Οι Τετέ και Πελίστρι καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι με ΑΕΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.