0

Ο Στέφανος Μανδηλάρης τόνισε πως η περσινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η ομάδα λόγω των τραυματισμών.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι έχουν προστεθεί στο ρόστερ καλοί παίκτες και πως αν παραμείνουν υγιείς τότε θα είναι μία καλή σεζόν.

Tέλος, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στα τρόπαια και πως χωρίς τραυματισμούς υπάρχουν πιθανότητες και για το ευρωπαϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την περσινή σεζόν: «Υπήρχε μία πολύ καλή ομάδα πέρσι απλά δυστυχώς έγιναν κάποιοι τραυματισμοί, και στον βασικό πασαδόρο, ο οποίος δε βοήθησε πολύ να πάει καλά η σεζόν. Στους τελικούς ο Ολυμπιακός κέρδισε, έπαιξε καλύτερα».

Για τις μεταγραφές: «Ήρθαν καλοί παίκτες, καλά παιδιά όλα τους. Και οι ξένοι και οι Έλληνες. Θεωρώ πως αν είμαστε υγιείς θα είναι μία πολύ καλή σεζόν φέτος».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα κύπελλα. Είναι πρωτάθλημα, κύπελλο, ό,τι υπάρχει και στην Ευρώπη ό,τι καλύτερο γίνεται. Άμα είμαστε υγιείς μπορούμε έχουμε κάποιες πιθανότητες για το ευρωπαϊκό».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, πολύ καλά παιδιά. Είμαστε όλοι διψασμένοι για να προπονηθούμε και να περάσουμε καλά».

Οι σκέψεις του Αλόνσο και η πιθανή αλλαγή

Previous article

«Διατηρεί τον κορμό του στο ντέρμπι ο Αλόνσο – Μια η πιθανή αλλαγή»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.