0

Ο Μάριος Χατζηγούλας μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα αλλά και για τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την περσινή σεζόν: «Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη ξεκάθαρα αν και στο τέλος μας άφησε μία πικρή γεύση που δεν καταφέραμε να πάρουμε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Παναθηναϊκός στο τμήμα του πόλο έχει δείξει ότι τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει διαρκώς με σταθερά βήματα και είμαι πολύ διψασμένος και ανυπομονώ πολύ για τη νέα σεζόν γιατί έχουμε μία καλή ομάδα για να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα».

Για τις μεταγραφές που έγιναν: «Η ομάδα στο σύνολο δυνάμωσε. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο, να δουλέψουμε, να υπάρξει συνοχή στην ομάδα. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή που τον εμπιστευόμαστε και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για τους στόχους για τη νέα σεζόν: «Οι στόχοι είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι. Σχετικά με τους τίτλους έχει να κάνει και με συγκυρίες, δεν είναι μόνο το αθλητικό κομμάτι. Έχει να κάνει και με το εξωαγωνιστικό όσο αφορά την πλευρά της διοίκησης. Το πόσο θα το κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορώ να πω πότε αλλά με βάση τα τελευταία χρόνια δείχνουμε ότι ανεβαίνουμε. Αν αυτό συνεχίσει κάποια στιγμή η λογική λέει πως κάποια στιγμή η ομάδα θα διεκδικήσει τίτλους. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ σύντομα».

«Να έχουμε μία καλή σεζόν σε όλα τα αθλήματα, να είμαστε υγιείς και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να έχει υπομονή, να αγκαλιάσει το τμήμα γιατί αποδεικνύουμε ότι τα πάμε καλύτερα, ότι υπάρχει συνέχεια. Αυτό το τμήμα χρειάζεται τη στήριξη για να γίνει το κάτι παραπάνω».

Εβδομάδα «φωτιά» με δύο ντέρμπι και Ευρώπη

Previous article

Σάμανταν: «Μπορούμε να χτίσουμε δυναστεία στην Ελλάδα – Ο κόσμος κάνει την διαφορά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.