0

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται από την Τετάρτη άπαντες στον Παναθηναϊκό με την προσοχή να στρέφεται, πλέον, στην αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι «πράσινοι» θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την «Ένωση», το οποίο θα αποτελέσει την… έναρξη μιας απαιτητικής εβδομάδας, αφού θα ακολουθήσει η εκτός έδρας ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη league phase του conference league με την Μπάνια Λούκα και στη συνέχεια το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του σε όλα τα τακτικά κομμάτια που απαιτούνται, έχοντας έναν και μόνο στόχο: Το «διπλό» στην OPAP ARENA. Αυτή θα είναι η λογική και η νοοτροπία με βάση την οποία θα προετοιμαστούν αγωνιστικά και πνευματικά στο «τριφύλλι».

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι δοκιμές του Ουρουγουανού προπονητή για το βασικό σχήμα, κυρίως στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είδαμε τριάδα Αράο, Ουναϊ και Μπακασέτα. Ο Μαροκινός χαφ έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός και τα πήγε εξαιρετικά.

Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε ξανά στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει μια αλλαγή με τον Μαξίμοβιτς να θέτει υποψηφιότητα, προκειμένου το κέντρο να γίνει πιο «σφικτό», όπως συνέβη πρόσφατα στο ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το ισόπαλο 0-0. Πρόκειται για αποφάσεις που θα παρθούν από τον Αλόνσο, μετά τις δοκιμές που θα κάνει μέχρι το Σάββατο…

 

Ο μισός Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 90-75 στο νέο γήπεδο της Αναντολού Εφές

Previous article

Νέο τρομερό βίντεο της Euroleague για το Παναθηναϊκό Στάδιο: «Το μπάσκετ όπως ποτέ ξανά» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.