0

Ποντάρει πολλά στον καλό Μάγκνουσον, ο Αλόνσο και ο Παναθηναϊκός

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αποτελεί έναν από τους πλέον άτυχους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Ηταν 25 Σεπτεμβρίου του 2023 όταν μόλις στην πρώτη φάση του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο προσγειώθηκε άσχημα στο χορτάρι και η ζημιά έγινε.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη χιαστού και ένα χρόνο μετά δεν έχει αγωνιστεί, συμμετέχοντας μόνο σε προπονήσεις από τα τέλη της περασμένης σεζόν και ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς.

Η μεγάλη επιστροφή για τον Μάγκνουσον πλησιάζει και είναι πιθανό ο παίκτης να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ποντάρει πολλά στον καλό Χόρντουρ Μάγκνουσον. Τόσο για τις αμυντικές του ικανότητες, όσο και για το γεγονός ότι είναι ένας στόπερ που μπορεί πολύ να βοηθήσει στην ανάπτυξη από πίσω και στο άμεσο παιχνίδι που θέλει ο Ουρουγουανός προπονητής. Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” έχει μιλήσει με τον παίκτη, του έχει εξηγήσει ότι τον υπολογίζει μόλις αποκτήσει ρυθμό στο 100% και ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να πάρει απ’ αυτόν.

Ο ίδιος ο Μάγκνουσον δείχνει απολύτως καλά. Έχει ξεπεράσει τις όποιες- λογικές- φοβίες είχε στην επιστροφή του στις προπονήσεις, συμμετέχει κανονικά σε όλο το πρόγραμμα και είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για τα μετόπισθεν.

 

Σλούκας: «Αν οι Σέλτικς θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου να έρθουν να μας κερδίσουν»!

Previous article

Μποντίρογκα: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετέφερε το πάθος και την αγάπη σε όλους δημιουργώντας μια οικογένεια για το μπάσκετ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.