0

Δεν έχει βγει από το κυνήγι της απόκτησης του Γιώργου Βαγιαννίδη η Μποταφόγκο και αυτό κάνει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση.

Η Μποταφόγκο δεν έχει αφήσει στην άκρη το θέμα του Γιώργου Βαγιαννίδη. Θέλει τον παίκτη, του δίνει ένα σκασμό χρήματα και αυτό κάνει δύσκολη την παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Έχει λαθέψει το «τριφύλλι» στο συγκεκριμένο θέμα.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν έπρεπε να το φθάσει μέχρι εδώ το ζήτημα του Γιώργου Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός. Ένα δικό του παιδί που λογίζεται μάλιστα βασικός από τον Ντιέγκο Αλόνσο και υπάρχει κίνδυνος σε μερικούς μόνο μήνες να μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος, καθώς μπήκε στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Μάλιστα όσο το θέμα της ανανέωσης παραμένει ανοιχτό, τόσο και προκύπτουν είτε κρούσεις, είτε και δελεαστικές προτάσεις. Η Μποταφόγκο είναι μια ομάδα που δεν τον αφήνει σε ησυχία, για παράδειγμα.

Δίνει τρελά λεφτά η Μποταφόγκο

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος είχε καταθέσει μία εξαιρετική προσφορά για να τον κάνει δικό της το περασμένο καλοκαίρι, με την πρόταση πάντως να απορρίπτεται από τον Παναθηναϊκό. Αλλά πλέον διεμήνυσε και γραπτώς στον 23χρονο ποδοσφαιριστή, πως τον περιμένει σαν ελεύθερο με ένα τρελό συμβόλαιο για τα δικά του δεδομένα. Διότι, αυτό μαζί με τα μπόνους θα ξεπερνάει το 1εκ. ευρώ ετησίως. Και έχει και… γλυκό. Κάτι ακόμα καλύτερο… Ένα πολύ μεγάλο μπόνους υπογραφής, ύψους εντός εκ. ευρώ!

Με το «καλημέρα» δηλαδή θα εισπράξει ένα τεράστιο ποσό. Για έναν παίκτη που παίρνει 90.000 ευρώ ετησίως, τα νούμερα αυτά είναι πολύ μεγάλα. Ο Παναθηναϊκός προφανώς και δεν θα ψιθυρίσει καν τα 280.000 ευρώ ετησίως που του είχε προτείνει προ μηνών. Το νούμερα θα είναι μεγαλύτερο σίγουρα αλλά ίσως όχι τόσο μεγάλο που θα πείσει τον Βαγιαννίδη που θα ζητήσει ένα σημαντικό ποσό. Ειδικά όταν ο Μπάλντοκ ας πούμε παίρνει ένα 800άρι και είναι… αλλαγή του.

Η απόσταση Αράο και Μαξίμοβιτς, το μεγάλο δίλημμα που έχει ο Ντιέγκο Αλόνσο

Previous article

Ο Μπακασέτας έχει ένα θεματάκι…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.