0

Το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο από τη νέα σεζόν να φιλοξενήσει μέχρι και ομάδες από το NBA, όπως τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η συνέντευξη Τύπου του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έκρυβε μεταξύ άλλων και μια είδηση. Η οποία προήλθε από το στόμα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αφορά το μέλλον του τουρνουά.

Όπως αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος, στο μέλλον μπορεί να υπάρχει και ομάδα από το NBA μεταξύ άλλων. Άλλωστε το ΟΑΚΑ εκσυγχρονίζεται και αλλάζει εντελώς όψη από τη νέα σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να κάνει μια επένδυση στο «σπίτι» του.

Τόσο το «πράσινο» στις εξέδρες, όσο και το glass floor αλλά και οι εξωτερικοί χώροι, μπορούν να γίνουν πόλος έλξης για ομάδες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. «Από του χρόνου το ΟΑΚΑ θα γίνει ένα ξεχωριστό γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους τουρνουά και ομάδες από το NBA» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Περιμένουμε να δούμε έναν βελτιωμένο Παναθηναϊκό που… έπαθε και έμαθε!»

Previous article

«Θέλει να καταλήξει σε μια τριάδα στα χαφ ο Αλόνσο – Αυτά θα του δώσει ο Ουναΐ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.