0

Η παράδοση που έχει το «Τριφύλλι» με Μαροκινούς ποδοσφαιριστές.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια ακόμα σπουδαία κίνηση μέσα στο φετινό καλοκαίρι, αποκτώντας ως δανεικό από την Μαρσέιγ τον Αζεντίν Ουναΐ, έναν 24χρονο διεθνή χαφ που αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Στην Τούμπα ο Ουναΐ έκανε το ντεμπούτο του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή κι αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις, ενώ ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αυτός λοιπόν είναι ο τρίτος Μαροκινός ποδοσφαιριστής που περνάει από τον σύλλογο, με τους άλλους δύο βέβαια να έχουν διπλή υπηκοότητα. Ο λόγος για τον Ισπανομαροκινό, Ανουάρ Τουχάμι, και τον Ολλανδομαροκινό, Γιασίν Αγιούμπ, κανείς εκ των οποίων δεν «έπιασε» στο «Τριφύλλι».

Αμφότεροι ήρθαν τον Ιανουάριο του 2020, με τον πρώτο να είναι δανεικός από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και τον δεύτερο να υπογράφει ως ελεύθερος, από την Φέγενορντ. Ο Ανουάρ μέτρησε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Αγιούμπ έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μέτρησε μόλις 18 συμμετοχές, δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν, αγωνίστηκε μέχρι και με τον Παναθηναϊκό Β’, τέθηκε εκτός πλάνων και τελικά αποχώρησε ως ελεύθερος, με την καριέρα του να παίρνει την… κάτω βόλτα.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως και οι τρεις Μαροκινοί που έχουν έρθει στον Παναθηναϊκό, μαζί με τον Ουναΐ, αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά:

Ανουάρ Τουχάμι: 2020, μέσος.
Γιασίν Αγιούμπ: 2020-22, μέσος.
Αζεντίν Ουναΐ: 2024-??, μέσος.

 

Βάζει …νερό στο κρασί του ο Παναθηναϊκός για Τσέριν!

Previous article

Παναθηναϊκέ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.