0

Στις 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, από την οποία θα προκύψουν οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό.

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και στην επόμενη κλήρωση θα μάθουμε τα δυο «μονοπάτια» μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ η κλήρωση των επόμενων φάσεων θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου.

Παράλληλα η Ομοσπονδία έκανε κάλεσμα για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου εκτός Ελλάδας.

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη νέα κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για τη διενέργεια των κληρώσεων 5ης, 6ης και 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Κ. Βρακά και του τεχνικού διευθυντή Δ. Παπαδόπουλου, εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης με τους κ. Δημήτρη Μίκικη (προπονητής τερματοφυλάκων), Γιώργο Πολυμενέα (γυμναστής), Γιάννη Αμανατίδη (αναλυτής) ενόψει επίσημων και φιλικών αγωνιστικών υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η χορήγηση δικαστικής πληρεξουσιότητας για υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για τη ζημία που υπέστη η ΕΠΟ ύστερα από την έκδοση της υπ’ αριθ. 659/2024 απόφασης Αρείου Πάγου.

Δυνάμει του άρθρου 11 του παραρτήματος Α του Καταστατικού, σε συνδυασμό με το άρθρο 3 του Ν. 2725/1999, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, αποφασίστηκε η έκδοση διαπιστωτικής πράξης για τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας.

Αποφασίστηκε η καταγγελία σύμβασης μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας ΕΠΟ επί της λεωφόρου Συγγρού».

Ραντεβού με Βαγιαννίδη – Πόσα ζητάει για να μείνει – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ …καραδοκούν!

Previous article

Αλλαγές στα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Τουρκία κόντρα σε Γαλατασαράι και Εφές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.