0

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει για βασικό τον ΟυναΐΣε κρίσιμη καμπή μπαίνει ο Παναθηναϊκός στις τρεις αγωνιστικές που ακολουθούν μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» είναι στο -5 από την τριάδα ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην κορυφή και θέλουν να αρχίσουν να ροκανίζουν τη διαφορά.
Αρχικά υπάρχει το θεωρητικά πιο βατό ματς, την Κυριακή (18:00) απέναντι στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου αναμένεται να είναι βασικός ο Αζεντίν Ουναΐ για πρώτη φορά. Ο Μαροκινός ειδικά σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να αγωνιστεί και ως οκτάρι, ενώ σε πιο υψηλής δυσκολίας αναμετρήσεις θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δεκάρι.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, γνωρίζει καλά την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν, καθώς οι «πράσινοι» θα παίξουν στη συνέχεια κατά σειρά με ΑΕΚ εκτός (29/9), Μπόρατς Μπάνια Λούκα εκτός (3/10) και Ολυμπιακό εντός (6/10).

Κανείς δεν πήρε ή έχασε την Euroleague από τα φιλικά

Previous article

Χαμός στον ελληνικό ποδόσφαιρο: «Θέλω 20 χιλιάρικα για να χάσω»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.