0

Ο Ισλανδός στόπερ στάθηκε στην συγκίνηση που ένιωσε επιστρέφοντας στο γήπεδο όπου στο παρελθόν αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη, όμως η ισοπαλία ήταν μάλλον το δικαιότερο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν ήταν δίκαιη η ισοπαλία:

«Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν. Θεωρώ ότι ο ένας βαθμός ήταν καλός εν προκειμένω. Ήταν δύσκολος αγώνας, στην αρχή υποφέραμε. Σιγά σιγά αποκτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα έλεγα ότι η ισοπαλία είναι ένα σωστό αποτέλεσμα».

Για το αν του άρεσε η εμφάνιση του Παναθηναϊκού και το τι κρατάει, πέρα από τον κερδισμένο βαθμό:

«Η ομάδα πάλεψε σήμερα. Κάναμε καλές ενέργειες. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή του Πρωταθλήματος υποφέραμε, αλλά ήρθαμε εδώ για να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Θα μπορούσαμε να “κλέψουμε” τη νίκη και να πάρουμε το τρίποντο. Δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο με στόχο τη νίκη, αυτό που στοχεύουμε κάθε εβδομάδα. Θέλαμε τη νίκη, δεν μπορέσαμε να την πάρουμε. Όταν δεν κερδίζεις, είναι σημαντικό να μην χάνεις».

Για το πώς αισθάνθηκε μπαίνοντας στην Τούμπα και για την αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ:

«Βεβαίως, η αλήθεια είναι ένιωσα συγκίνηση. Έχω περάσει πολλά, καλά χρόνια εδώ. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ, γιατί πολλοί με στήριξαν τα χρόνια που βρισκόμουν στην Θεσσαλονίκη. Πάντοτε θα τον ευχαριστώ για τα χρόνια αυτά. Τώρα παίζω στον Παναθηναϊκό, μπαίνω με την καινούρια μου ιδιότητα, όμως ένιωσα συγκίνηση. Σήμερα δεν ήταν μια νορμάλ συμμετοχή, ένιωσα διαφορετικά».

Αλόνσο: «Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά, μου άρεσε η νοοτροπία που είχαμε»

Previous article

Φάνηκε από την πρώτη προπόνηση: Ο παίκτης που θα κλείσει τα στόματα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.