0

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, όπως το μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στη μεγάλη ευκαιρία, που έχουν οι «πράσινοι» στην αυριανή (15/09, 20:30) αναμέτρηση, να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις απώλειες στα ματς με Asteras AKTOR και Athens Kallithea, τονίζοντας ότι το πρώτο και το σημαντικότερο είναι η νίκη.

Επιπλέον σημείωσε ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στην τακτική προσέγγιση στις τελευταίες προπονήσεις και τον τρόπο, με τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Τάσος Νικολογιάννης, εκτίμησε ότι οι επικρατέστεροι να βρεθούν σε αυτή είναι ο Ντραγκόφσκι στην εστία με τους Βαγιαννίδη και Κώτσιρα να διεκδικούν θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς θα είναι οι υπόλοιποι τρεις. Αράο και Μαξίμοβιτς θα παίξουν στα χαφ, με τους Τετέ δεξιά, Πελίστρι αριστερά (ή Μαντσίνι) και στην κορυφή τον Ιωαννίδη.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

Ράγισαν κι οι πέτρες για τη Ρούξι: Στον ουρανό της Λεωφόρου για πάντα (Pics)

Previous article

Λουτσέσκου εναντίον Αλόνσο στην «μάχη» των πάγκων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.