0

Tα πολλαπλά οφέλη που θα έχει ο Παναθηναϊκός σε πιθανή νίκη επί του ΠΑΟΚ

Είναι ματς εξάποντο για τον Παναθηναϊκό, έχει την ευκαιρία να καλύψει τις απώλειες που είχε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού θα πάρει τρεις και θα χάσει άλλους τρεις ο ΠΑΟΚ. Όπως και με Ολυμπιακό-ΑΕΚ, έτσι είναι τα ντέρμπι. Θα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει αλλά έχουν κάνει φόκους και ο Αλόνσο και οι παίκτες, ξέρουν τη σημασία του παιχνιδιού. Πρέπει να δώσει λιγότερες ευκαιρίες στον αντίπαλο και να είναι αποτελεσματικός όπως με τη Λανς, να αξιοποιήσει την ποιότητά του στην επίθεση. Πρέπει να είναι κοντά οι γραμμές του, να κάνει ένα ελεγχόμενο πρέσινγκ και να μην δώσει χώρους στον ΠΑΟΚ που επίσης έχει προβλήματα στην άμυνα. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, θα ηρεμήσει και θα μπορέσει ο προπονητής να δουλέψει με ησυχία, χωρίς το πιστόλι στον κρόταφο

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι την 11άδα των «πράσινων» κόντρα στον ΠΑΟΚ θα απαρτίζουν πλην απροόπτου οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μαξ, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Τετέ, Ιωαννίδης και ένας εκ των Πελίστρι ή Μαντσίνι.

H μπάλα είναι στα… πόδια παικτών και Αλόνσο

Previous article

Mήνας-φωτιά: Η Τούμπα και η διαβολοβδομάδα που έρχεται μετά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.