0

Το πρόγραμμα κάνει δύσκολη τη ζωή του Παναθηναϊκού με το «καλημέρα»

Το πρόγραμμα κάνει δύσκολη τη ζωή του Παναθηναϊκού με το «καλημέρα», αφού το -5 στη βαθμολογία τον έχει φέρει σε ένα σταυροδρόμι και καλείται να επιλέξει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει. Το ζήτημα, λοιπόν, είναι ποιον δρόμο θα πάρει, τον εύκολο ή τον δύσκολο. Ο εύκολος δρόμος είναι να κοιτάξει μόνο το αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο δεύτερος, είναι ο δύσκολος, αφού ο Αλαφούζος πρέπει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να στηρίξει τον προπονητή και την φιλοσοφία του, δίνοντας του πίστωση χρόνου.

Ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα, που μετά από πολλά χρόνια έχει προσθέσει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του. Ο Αλόνσο, όμως, είναι προπονητής, όχι μάγος για να βγάλει λαγό από το καπέλο του και μέσα σε δύο μήνες να κάνει την ομάδα να πετάει. Φυσικά, το αποτέλεσμα στην Τούμπα είναι πολύ σημαντικό. Με νίκη, ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την ψυχολογία του, δίνει ελπίδα τι τους στον κόσμο του, που την έχει τόσο ανάγκη, και κερδίζει χρόνο και ηρεμία. Ισοπαλία τον φέρνει πίσω, αλλά δεν τον βγάζει εκτός τροχιάς τίτλου. Ακόμα και ήττα, ναι μεν θα του δημιουργήσει πολλά προβλήματα εσωστρέφειας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον βγάζει από τώρα εκτός πρωταθλήματος.

Αυτοί είναι οι αριθμοί των παικτών του Παναθηναϊκού για τη φετινή χρονιά (Pic)

Previous article

Πληρώνει παίχτες ο Αλαφούζος και δεν τους έχει καν στην ομάδα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.