0

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος έχει θέσει τον Σλοβένο εξτρέμ ουσιαστικά εκτός ομάδας και δεν του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής.

Το προηγούμενο διάστημα ο παίκτης ήταν σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ, όμως οι Κύπριοι ήθελαν να τον αποκτήσουν με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, κάτι που φυσικά δεν έγινε δεκτό από τους «πράσινους».

Ενδιαφέρον από Τουρκία υπήρξε, από τις Γκαζιαντέπ και Ρίζεσπορ, όμως τελικά καμία από τις δύο δεν προχώρησε στην κατάθεση επίσημης πρότασης προς την «πράσινη» ΠΑΕ, με την μεταγραφική περίοδο στην γειτονική χώρα να ολοκληρώνεται και επίσημα αυτή την ώρα.

Ως αποτέλεσμα, ο Βέρμπιτς εξακολουθεί να είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και μοναδική ρεαλιστική προοπτική για την παραχώρησή του είναι κάποια ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του Βιλένα. Το μεταγραφικό παζάρι εκεί ολοκληρώνεται την 1η Οκτωβρίου και μένει να φανεί εάν τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Νικολογιάννης: «Πρόωρος τελικός με ΠΑΟΚ – Πιστεύω ότι θα βγάλει αντίδραση και θα πάρει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Κρίσιμος, Ναι, «Τελικός» πρωταθλήματος, Όχι, την 4η αγωνιστική, δεν υπάρχει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.