0

O Μπρούνο Καμπόκλο αποτέλεσε το τελευταία σπουδαίο κομμάτι του λαμπερού παζλ που έχει φτιάξει φέτος ο Στέφανος Δέδας στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Αναφέρθηκε στο ΝΒΑ και στην απόφασή του να υπογράψει στη Χάποελ, αλλά και στην Ευρωλίγκα που άφησε πίσω του μετά από μία χρονιά στην Παρτιζάν, ενώ σχολίασε και τους δύο «αιωνίους» της Ελλάδας, που έχουν εντυπωσιάσει με τις μεταγραφές τους.

-Μπρούνο, ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος; Είναι το να πάρετε όλους τους τίτλους;

«Όταν υπέγραψα με τη Χάποελ, μου είπαν πως ο στόχος ήταν να κερδίσουμε όλους τους τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει δημιουργηθεί μια εκπληκτική ομάδα, είμαι εδώ τέσσερις ημέρες και υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

-Πώς πήρες την απόφασή του να πάρεις μεταγραφή από τη Euroleague στο Eurocup;

«Ήταν μια απόφαση που ήρθε αργά για μένα. Προσπαθούσα το προηγούμενο διάστημα να πάω στο ΝΒΑ μετά τη σεζόν που τελείωσε. Δεν είχα αυτή την ευκαιρία τελικά, όλες οι ομάδες είχαν υπογράψει ήδη παίκτες και η Χάποελ ήταν η μοναδική επιλογή αλλά και η καλύτερη δυνατή για μένα».

-Υπήρξε κάτι συγκεκριμένο που έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή σου;

« Όλοι έπαιξαν τον δικό τους ρόλο. Μιλούσαμε και με τον κόουτς και με τον πρόεδρο μαζί με τον ατζέντη μου και ήταν πρόθυμοι να με περιμένουν όσο έκανα προπονήσεις για να βρω ομάδα στο ΝΒΑ. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα εκεί, μου κράτησαν στη Χάποελ ανοιχτή την πόρτα, όλα λειτούργησαν καλά και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν σπουδαίες μεταγραφές φέτος. Πως βλέπεις αυτές τις δύο ομάδες και γενικά τη Euroleague;

«Νομίζω πως είναι οι δύο κορυφαίες ομάδες φέτος και πιστεύω πως η Euroleague είναι πολύ πιο δυνατή από πέρσι. Όλες οι ομάδες έκαναν σπουδαίες μεταγραφές και θα παρακολουθώ το πρωτάθλημα με ενθουσιασμό και αν παίξω ξανά εκεί, θα είμαι χαρούμενος να συμμετέχω ξανά στο υψηλότερο επίπεδo».

H… αγωνία για Γιούρτσεβεν και η πρόκληση Αταμάν – Πρώτη “μάχη” με Μπαρτζώκα

Previous article

Νικολογιάννης: «Πρόωρος τελικός με ΠΑΟΚ – Πιστεύω ότι θα βγάλει αντίδραση και θα πάρει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.