0

Μετράμε ήδη αντίστροφα για το πρώτο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για το τουρνουά της Κύπρου «Νεόφυτος Χανδριώτης», που θα γίνει Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα και θα συμμετάσχουν επίσης η Μπάγερν με την Μακάμπι. Οι «πράσινοι» με πολλές απουσίες άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στο τουρνουά της Τσεντεβίτα εκεί, όπου νίκησαν δύσκολα την οικοδέσποινα και εύκολα την πολύ δυνατή φέτος Εφές.

Τώρα, όμως, θα αρχίσουν να σχηματίζονται καλύτερες εικόνες καθώς στη Κύπρο λογικά θα αγωνιστούν οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ. Για εκείνον, που υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία από τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ο Ομέρ Γιούρτσεβεν. Τον Λορένζο Μπράουν τον ξέρουν άριστα τόσα χρόνια στην Ευρωλίγκα. Τον είδαν και στο τουρνουά της Τσεντεβίτα, ξέρουν τι παίκτη έχουν στην ομάδα τους. Του Τσεντί Οσμάν η αξία είναι γνωστή, φάνηκε στο ΝΒΑ αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι έχει παίξει στην Ευρωλίγκα, άρα έχει γνώση από αυτή.

Ο Γιούρτσεβεν, όμως, δεν έχει παίξει ουσιαστικά στην Ευρωλίγκα. Εχει παίξει ελάχιστα. Παιδάκι ήταν όταν έφυγε από την Ευρώπη για να πάει στην Αμερική. Στα κολλέγια, που βρέθηκε, ήταν καλός, στο ΝΒΑ, όπου έπαιξε, ήταν θετικός. Πλέον, όμως, μπαίνει σε μία νέα διαδικασία, που μένει να φανεί πως θα την αντιμετωπίσει. Συν τοις άλλοις είναι 26 ετών και θέλει να παίζει πολύ, αλλά στην θέση του υπάρχει ο «αμετακίνητος» Λεσόρ.

Τσουκαλάς: «O Καραγκούνης νόμιζε ότι όλη η Ελλάδα είναι θάλασσα”

Previous article

Καμπόκλο: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός οι κορυφαίες ομάδες στη Euroleague»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.