0

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή.

Οι “πράσινοι” αναζητούν αντίδραση και φυσικά θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, μετά την ισοπαλία με την Καλλιθέα, αλλά και τους μόλις 4 βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Γεμίζει το ρόστερ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα δεί από σήμερα τους διεθνείς να επιστρέφουν (μετά τη χθεσινή πρώτη ενσωμάτωση του Ντραγκόφσκι) και το ρόστερ να γεμίζει, προκειμένου έστω και για λίγες ημέρες να δουλέψει με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως αναφέραμε από χθες είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε ένα πιο “σφικτό” σχήμα από τον Ουρουγουανό προπονητή, προκειμένου να υπάρχουν περισσότερο κοντινές αποστάσεις. Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” έχει εντοπίσει το πρόβλημα της έλλειψης συνοχής στη μεσαία γραμμή στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος, αλλά και των κακών μεταβάσεων της ομάδας. Θέλει, λοιπόν, καλύτερο πρόσωπο σε αυτούς τους τομείς και αυτό ίσως έρθει και από αλλαγές.

Δυο «εξάρια»

Δεν αποκλείεται να δούμε στην Τούμπα τους Μαξίμοβις και Αράο να αγωνίζονται μαζί στη μεσαία γραμμή. Να αγωνιστεί, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός με δυο «εξάρια» στο κέντρο και να παίξει ένας ακόμα σε ρόλο «οκταροδεκαριού». Το παραπάνω συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και μένει να δούμε αν θα το εφαρμόσει ο Αλόνσο στο παιχνίδι της Κυριακής, με στόχο μια πιο «θωρακισμένη» ομάδα.

 

 

Επιστρέφουν στο Κορωπί και με την ψυχολογία στα ύψη οι διεθνείς

Previous article

Δωρεάν η είσοδος στο φιλικό προς τιμήν της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.