0

Το «Τριφύλλι» διαθέτει πλέον στο ρόστερ του έναν σημαντικό αριθμό διεθνών ποδοσφαιριστών, που αποτελούν και απόδειξη για την βελτίωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Μπορεί λοιπόν όλοι αυτοί να απουσίαζαν τις τελευταίες ημέρες από το Κορωπί λόγω των υποχρεώσεών τους, όμως θα επιστρέψουν σε αυτό με ανεβασμένη ψυχολογία.

Πρώτοι και καλύτεροι φυσικά οι Φώτης Ιωαννίδης και Τάσος Μπακασέτας, που πρωταγωνίστησαν στις δύο νίκες της Ελλάδας κόντρα σε Φινλανδία και Ιρλανδία. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πέτυχε 3 γκολ στις αναμετρήσεις αυτές, με εκείνο κόντρα στην Ιρλανδία μάλιστα να είναι αριστουργηματικό. Όσον αφορά τον αρχηγό της Εθνικής, μοίρασε συνολικά 3 ασίστ και έδειξε πάρα πολύ καλό πρόσωπο με το εθνόσημο στο στήθος.

Από εκεί και πέρα, ο Τσέριν συνεχίζει να έχει ενεργό ρόλο στην Σλοβενία, η οποία με 4 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της. Ο «πράσινος» χαφ ήταν βασικός για το συγκρότημα της χώρας του, σε αντίθεση με τον Σπόραρ, που έχασε αυτή την θέση.

Καλές εμφανίσεις έκαναν και οι Πελίστρι και Ουναΐ, με τις φανέλες της Ουρουγουάης και του Μαρόκου αντίστοιχα. Πρόκειται για παίκτες στους οποίους πιστεύουν πολύ οι προπονητές τους και οι ίδιοι φρόντισαν να τους δικαιώσουν.

Μπορεί λοιπόν ο Ντιέγκο Αλόνσο να έχει λιγότερες ημέρες να δουλέψει μαζί τους ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας, όμως σίγουρα θα τους έχει όλους διαθέσιμους με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

 

Ξεκίνησε… μαθήματα ελληνικών η σύζυγος του Οσμάν (Pic)

Previous article

Τον «θωρακίζει» ενόψει ΠΑΟΚ ο Αλόνσο – Πιθανό το δίδυμο Μαξίμοβιτς – Αράο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.