0

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε μέσω του Instagram την παρουσία του σε ένα ξεχωριστό τριήμερο ταξίδι για τους φίλους του ποδοσφαίρου και του «Τριφυλλιού».

Ο Γάλλος θρύλος του ποδοσφαίρου, που άφησε το στίγμα του στην ομάδα, καλεί τους οπαδούς να τον συνοδεύσουν σε μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα περιλαμβάνει παρακολούθηση ενός μεγάλου αγώνα του Παναθηναϊκού, futsal με θέα την Ακρόπολη, και φυσικά συζητήσεις για το ποδόσφαιρο.

Στην ανάρτησή του ο Σισέ έγραψε:

«Φιλοξενώ ένα τριήμερο ταξίδι για το Αθηναϊκό Ντέρμπι. Θέλεις να έρθεις μαζί μου; 🇬🇷 Παρακολούθησε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Προκάλεσέ με σε ένα παιχνίδι futsal – θα χάσεις, αλλά θα έχεις όμορφη θέα στην Ακρόπολη. Μοιράσου μια ξεχωριστή στιγμή και ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο – τι ήταν, τι είναι και τι θα γίνει.

Αν θέλεις να συμμετάσχεις σε αυτήν την ηλεκτρισμένη εμπειρία με τον ποδοσφαιρικό θρύλο Τζιμπρίλ Σισέ από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 19 Ιανουαρίου 2025, γράψου στη λίστα αναμονής μέσω του συνδέσμου στο προφίλ του @LookingFC.Official για να αποκτήσεις πρώτος πρόσβαση. Περιορισμένες θέσεις».

Αυτή η ανάρτηση έχει ενθουσιάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς ο Τζιμπρίλ Σισέ παραμένει ένας από τους αγαπημένους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στις επιτυχίες της ομάδας κατά την περίοδο που φόρεσε την πράσινη φανέλα.

 

Απάντηση από τον Μπακασέτα στους επικριτές με 2 ασίστ και εξαιρετική εμφάνιση στο Ιρλανδία – Ελλάδα

Previous article

50.000.000: Η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στο ελληνικό μπάσκετ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.