0

«Mαγεία» από τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εκπληκτική του φόρμα, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Στο 50ο λεπτό του αγώνα με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, δίνοντας το προβάδισμα στην Εθνική με 0-1.

Ο Τάσος Μπακασέτας έπαιξε παράλληλα με τον Ιωαννίδη, ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα έξυπνα, απέφυγε την πίεση των αντιπάλων και εκτέλεσε με ένα άψογο αριστερό πλασέ από την άκρη της περιοχής.

Η μπάλα κατέληξε στο δεξί «παράθυρο» του τερματοφύλακα Κέλεχερ, ο οποίος δεν είχε καμία αντίδραση, παρακολουθώντας την πορεία της προς τα δίχτυα.

Ο Ιωαννίδης συνεχίζει να δείχνει τις ικανότητές του, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να βλέπουν με ικανοποίηση τον φορ να εξελίσσεται σε πραγματικό ηγέτη της επίθεσης.

Το γκολ αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας παίκτης που μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις στους αγώνες, και αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει μεγάλες χαρές στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα.

 

 

Νικολογιάννης: «Πολλή τακτική και πρέσινγκ από Αλόνσο ενόψει ΠΑΟΚ – Λογικά θα είναι αποστολή ο Ουναΐ»

Previous article

Απάντηση από τον Μπακασέτα στους επικριτές με 2 ασίστ και εξαιρετική εμφάνιση στο Ιρλανδία – Ελλάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.