0

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε από πλευράς Παναθηναίκού, όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Η φετινή σεζόν είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό καθώς αγωνίζεται για να επιστρέψει στην κορυφή της Stoiximan Super League για πρώτη φορά μετά από το 2010 και ταυτόχρονα συνεχίζει στην Ευρώπη, με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να έχει πάρει το εισιτήριο για την League Phase του Conference League μετά τη σπουδαία πρόκριση στα playoffs κόντρα στην Λανς.

Στο ματς απέναντι στους Γάλλους το τριφύλλι είχε τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του που γέμισαν το ΟΑΚΑ και ευχή των ανθρώπων του συλλόγου είναι να συνεχιστεί αυτό το κύμα συμπαράστασης καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όσον αφορά πάντως στα εισιτήρια διαρκείας και στους ανθρώπους που θα έχουν μόνιμη θέση στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, η πράσινη ΠΑΕ γνωστοποίησε την Τρίτη (10/9) ότι ολοκληρώθηκε η διάθεσή τους, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που φρόντισε να αγοράσει κάρτες διαρκείας για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Οι αγορές που μένουν ανοιχτές και τα δεδομένα για τους «κομμένους» του Παναθηναϊκού

Previous article

Ο Ιωαννίδης ετοιμάζει παράσταση και για το Γουέμπλεϊ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.