0

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προχώρησαν σε τεράστιες κινήσεις αυτό το καλοκαίρι και πλέον θεωρούνται τα δύο φαβορί για την Euroleague.

Η ισπανική «AS» έκανε ένα δημοσίευμα με τον τίτλο «Ο κίνδυνος για την Ρεάλ έρχεται από την Αθήνα» και τόνισε πως οι «πράσινοι» και οι «Ερυθρόλευκοι» θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Μια τεράστια προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος θέλει περισσότερα, πολλά περισσότερα. Ο εκκεντρικός πρόεδρος των πράσινων έδωσε και νέες πινελιές σε ένα ήδη θαυμάσιο ρόστερ της ομάδας του με την προσθήκη του Λορέντσο Μπράουν, του Γιουρτσεβέν και του Τσεντί Οσμάν».

Για τον Ολυμπιακό: «Αυτή (εννοεί τον Βεζένκοφ) δεν ήταν η μόνη βόμβα από του Ελληνες, που απέκτησαν έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι ως ελεύθεροι από το ΝΒΑ. Μία δύναμη πυρός που μπορεί να αντισταθεί σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρωλίγκα ακόμη και σε έναν Παναθηναϊκό σε μια μάχη για την κυριαρχία στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα η οποία έχει φτάσει στον ουρανό».

Λεφτά άλλων εποχών: Ο Παναθηναϊκός δαπάνησε 38,85 εκατομμύρια ευρώ στην αγορά!

Previous article

Ανάλυση: Οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού – Όλα τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.