0

Ο Εκατομμυριούχος Τέξτορ που παρεξηγήθηκε με τον Γιάννη ΑλαφούζοΕίναι αλήθεια πως τον Αύγουστο χάλασε δυο σοβαρές μεταγραφικές υποθέσεις ισάριθμων ομάδων της ελληνικής Big 4. Αρχικά του Μάμα Μπαλντέ στον Παναθηναϊκό! Ο 28χρονος φορ ( παίζει κι αριστερός εξτρέμ) από την Γουινέα Μπισάου ήθελε να έρθει στο τριφυλλι, με το οποίο κατά κάποιο τρόπο τα είχε βρεί.

Η διαπραγμάτευση όμως, με το γαλλικό κλαμπ κόπηκε μαχαίρι όταν μεταφέρθηκε στους πράσινους πως θα έπρεπε να μιλήσει απευθείας ο πρόεδρος ιδιοκτητης Γιάννης Αλαφούζος με τον αντίστοιχο της Λυων Τζόν Τέξτορ, για να κλείσει το deal. Βλέπετε, όταν η Μποταφόγκο – ιδιοκτησίας κι αυτή του Τέξτορ – προσπαθούσε να πάρει τον Βαγιαννίδη, με τον Αλαφούζο να αλλάζει συνέχεια… απαιτήσεις, κάποια στιγμή όταν έφτασαν να δίνουν 4.300.000 στον ΠΑΟ για τον “Βάγια” η απάντηση ήταν πως έπρεπε να τηλεφωνήσει ο ίδιος ο Τέξτορ στον Αλαφούζο για να υπάρξει done deal. O Αμερικανός εκατομμυριούχος (ιδιοκτήτης των Λυών, Μποταφόγκο, Κρυσταλ Πάλλας, Μόλενμπεκ) όντως το έκανε  (σε μια εποχή μάλιστα που ήταν και στην Ελλάδα για διακοπές) αλλά ο Μίστερ Σκάι το… χαβά του, οπότε η δουλειά χάλασε/ναυάγησε. Ο Τέξτορ όμως, δεν το … ξέχασε και έτσι όταν ο Παναθηναϊκός ζήτησε να αγοράσει τον Μπαλντέ, με την διάθεση μάλιστα να τα σκάσει, απαίτησε να του… τηλεφωνήσει ο Αλαφούζος, όπως είχε κάνει ο ίδιος με τον Βαγιαννίδη. Στον Παναθηναϊκό προφανώς και αντιλήφθηκαν τις… ρεβανσιστικές διαθέσεις των Τέξτορ/ Λυών κι αποσύρθηκαν. Παρεμπιπτόντως ο Μπαλντέ πουλήθηκε 31 Αυγούστου από την Λυών στην Μπρέστ αντί 4.000.000 ευρώ…

πηγή: sportdog.gr

Φράγκος: «Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετά ποιοτικούς νέους παίκτες»

Previous article

Ο Αταμάν ξέρει…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.