0

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Volley League, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων που θα διεκδικήσει το Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Πρώτα απ’ όλα όλοι μας να πούμε ένα συγχαρητήρια και ευχαριστώ στην Εθνική μας ομάδα που για τέταρτη συνεχόμενη φορά θα πάρει μέρος σε ένα πολύ μεγάλο τουρνουά, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πολλά σπορ προσπαθούν να φτάσουν σε τελικό Ευρωπαϊκών ή Παγκόσμιων, εμείς το καταφέρνουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στους προπονητές μας και στη διοίκηση της ομοσπονδίας.

Ένα ευχάριστο που άκουσα από τον Πρόεδρο που έχει προσφέρει πολλά στην ομοσπονδία κυρίως στον οικονομικό τομέα γιατί βρήκε μια ομοσπονδία υπερχρεωμένη όπως ξέρετε, είναι ότι πρέπει να δώσει ένα επιπλέον όραμα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ξέρετε ότι εγώ είμαι ένας λάτρης, ένα παιδί των Εθνικών ομάδων και άκουσα ότι επιτέλους οι Εθνικές ομάδες, το οποίο είναι κάτι που ζητούσα κι εγώ ως ομοσπονδιακός προπονητής τη συμμετοχή δηλαδή της Εθνικής σε μεγάλες διοργανώσεις και με πολύ χαρά άκουσα ότι θα γίνει από του χρόνου άρα συγχαρητήρια.

Όσο για τη Volley League θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης και κάθε χρόνο αναβαθμίζεται. Αν δείτε τα φετινά ρόστερ και των δέκα ομάδων θα δείτε ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Δε νομίζω ότι από τώρα μπορεί να προεξοφληθεί μια νίκη σε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια και μπορούμε να διακρίνουμε την άνοδο των ομάδων ως εξής. Οι διοικήσεις και με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματείας πια προσφέρουν συνεχώς περισσότερα και οργανωτικά αλλά κυρίως οικονομικά γιατί το πρόβλημα σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι τα οικονομικά.

Οι προπονητές, όλοι οι συνάδελφοι είναι καταξιωμένοι, πάρα πολύ έμπειροι και γνώστες του αθλήματος. Αν πάμε στο κομμάτι των αθλητών θα δείτε ότι έχουμε σπουδαίους Έλληνες αθλητές, βετεράνους και νεότερους που μας ανεβάζουν συνεχώς την ποιότητα άρα περιμένουμε να δούμε ένα υπερβολικά συναρπαστικό πρωτάθλημα αντάξιο των προηγούμενων και καλύτερο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Με πολύ περηφάνεια θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής όλων των τίτλων. Θέλουμε να κατακτούμε όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται. Την πενταετία που διανύουμε ο Παναθηναϊκός έφτασε σε αριθμό τίτλων τη δεκαετία του 80. Μετράμε επτά τίτλους.

Αυτό έγινε με μεγάλη συνέπεια και δουλειά, τόσο από τους αθλητές, όσο και από τα σταφ, αλλά κυρίως από τη διοίκηση. Δημιουργήσαμε ένα μοντέλο οικογένειας που ο ένας καλύπτει τα κενά και τις αδυναμίες του άλλου. Και ο φετινός Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θα στοχεύσει σε όλους τους τίτλους».

Βασικός ο Τσέριν – Στον πάγκο ο Σπόραρ

Previous article

Πρωταθλήματα μεταγραφών δεν υπάρχουν: Οι κινήσεις έγιναν – Καιρός να έρθουν και τα αποτελέσματα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.