0

Το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τα «likes» των απεσταλμένων της αγγλικής ομάδας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λανς.

Οι απεσταλμένοι των «ζαχαρωτών» στην Καλογρέζα παρακολούθησαν δια ζώσης τη μεγάλη νίκη (2-0) της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο που την έστειλε στην League Phase του Europa Conference League.

Όσο για τους δύο παίκτες των «πρασίνων» οι οποίοι προκάλεσαν το μεγαλύτερο…γκελ στους Άγγλους «κατασκόπους»;

Ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι και ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι την συγκεκριμένη βραδιά κι έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση του Παναθηναϊκού.

Ο 27χρονος κίπερ πιστώθηκε την σωτήρια απόκρουση πέναλτι στο α΄ημίχρονο που κράτησε…ζωντανή την ομάδα του, καθώς και ουκ ολίγες καίριες επεμβάσεις που διατήρησαν ανέπαφη την εστία του.

Από την πλευρά του, ο Ιωαννίδης παρότι εν αντιθέσει με το πρώτο παιχνίδι και την γκολάρα που έβγαλε στην Γαλλία δεν σκόραρε (και) στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, εντούτοις έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες από τους αμυντικούς της Λανς και υπήρξε κομβικός μέσω της συνεργασίας του με τον Πελίστρι στη φάση του πρώτου γκολ.

Οι δύο παίκτες άρεσαν στους scouts της Έβερτον και μένει φυσικά προϊόντος του χρόνου να φανεί, κατά πόσον το αγγλικό κλαμπ σκοπεύει να πάρει εκ νέου γεύση από τον αρχηγό και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Το «16» που είχε στο ΝΒΑ επέλεξε και στον Παναθηναϊκό ο Οσμάν (pic)

Previous article

Οσμάν: «Υπήρχαν ομάδες που με ήθελαν από ΝΒΑ και Euroleague – O Παναθηναϊκός ήταν εύκολη επιλογή»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.