0

Ο Τάκης Τσουκαλάς ζητάει από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό να μην κατέβει να παίξει φέτος!

Ο Τάκης Τσουκαλάς  σε συνέντευξή του δίνει νέα υπόσχεση  για το τι θα κάνει, εάν ο Ολυμπιακός μετά το Conference κατακτήσει και το Europa League, αποθεώνει τις μεταγραφές Φουρνιέ και Γουίλιαν, εξηγεί γιατί προτιμά τον Μενδρινό από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και

Αναλυτικά όσα είπε στους moneymakers:

Για το κούρεμα: «Ήταν ένα κούρεμα γεμάτο μαχαιριές. Κουρεύτηκα μετά από 40-50 χρόνια. Αν πάρουμε το Europa League, δεν θα κουρευτώ. Θα πάω με τα πόδια στο Γύθειο, 250 χιλιόμετρα. Έγραψε και θα γίνει. Θα κάνω 20 χιλιόμετρα τη μέρα. Αυτό το κάνω εύκολα. Αν πάρουμε το Champions League, θα πάω μέχρι τον Έβρο. Μπορεί να γίνει και αυτό.»

Για τον Φουρνιέ και τον Γουίλιαν: «Καλύτερα να μην κατέβουν στο μπάσκετ. Πήρες τώρα τον Rafale. Γάλλος δεν είναι ο Φουρνιέ; Τα Rafale τι είναι; Μόνο αεροπλάνα τα λες εσύ; Αυτά βαράνε από παντού. Ένα Rafale μπορεί να πάρει μόνο του την Τουρκία. Και του Γουίλιαν… Stealph. Οι ντρίμπλες είναι αόρατες.»

πηγή: sportdog.gr

«Do or die με ΠΑΟΚ – Δύσκολο για Ουναΐ»

Previous article

«Θέλει 10 βαθμούς ο Παναθηναϊκός για να είναι εντός τίτλου»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.