0

Πάνω από 50 εκατ € η φετινή επένδυση του Παναθηναϊκού σε ομάδα και ΟΑΚΑ!

Ένα ποσό πρωτοφανές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και πιθανότατα και του ευρωπαϊκού καθώς καμία ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε τέτοια επένδυση μέσα σε ένα χρόνο. Το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να καταστήσει τον Παναθηναϊκό το Νο1 brand στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τέτοιου είδους οράματα πρέπει να υποστηριχθούν και από… τσέπες που ματώνουν.

Το συνολικό μπάτζετ του Παναθηναϊκού που αφορά το ρόστερ, τους προπονητές, το staff και όλα τα λειτουργικά έξοδα (ταξίδια, σπίτια, προσωπικό, ΚΑΕ κλπ) ξεπερνά τα 35 εκατομμύρια ενώ άλλα 15 εκατομμύρια θα κοστίσει μόνο η πρώτη, μεγάλη, φάση των έργων στο ΟΑΚΑ. Ο αρχικός προυπολογισμός ήταν 14.700.000 ευρώ που με τα απρόβλεπτα θα φτάσει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω.

Προφανώς και αυτά τα ποσά είναι σε πλήρη δυσαναλογία με το φετινό έσοδο παρότι και η εμπορική πολιτική του Παναθηναϊκού έχει φέρει τεράστια ποσά από μεγάλες χορηγίες, εισιτήρια διαρκείας, μεμονωμένα εισιτήρια, τηλεοπτικά ενώ αναμένεται και η ονοματοδοσία του ΟΑΚΑ.

Το έξοδο βέβαια αποτελεί επένδυση για το μέλλον και σαφέστατα δημιουργεί ένα πολύ πιο υγιές και ασφαλές οικονομικά περιβάλλον για τα επόμενα χρόνια τόσο για επενδύσεις όσο και για έσοδα. Κάτι που πρακτικά θα σταθεροποιήσει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Παναθηναϊκός: Η μοναδική ομάδα που έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ΚΑΘΕ διεθνή διοργάνωση!

Previous article

Παρασκήνιο: Το ποσό που συμφώνησε ο Οσμάν δείχνει την τρέλα του να παίξει στον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.