0

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Τσεντί Οσμάν, όμως ο Τούρκος φόργουορντ προτίμησε τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το talkbasket.net, επικαλούμενο το Eurohoops, ο 29χρονος άσος απέρριψε πρόταση από τους Λέικερς προτού υπογράψει με τον πρωταθλητή της Euroleague, Παναθηναϊκό, ενώ ο παίκτης ήταν και σε προχωρημένες επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς όμως να φτάσουν σε τελική συμφωνία.

«Ήταν μερικές ομάδες από το ΝΒΑ που ήμασταν σε επαφές αλλά με τη φορολογία υπήρχε ένα θέμα και δεν φτάσαμε σε συμφωνία» δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο Οσμάν στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, με τους Λέικερς να διαφαίνεται πως ήταν μία από αυτές τις ομάδες.

Όπως έγινε γνωστό, οι Λέικερς κάλεσαν τον Οσμάν να συμμετάσχει στο προπονητικό τους καμπ, αλλά δεν υπήρχαν εγγυήσεις ότι θα εξασφάλιζε μια θέση στο ρόστερ της σεζόν. Και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Οσμάν επέλεξε τον Παναθηναϊκό: Για να έχει έναν βασικό και διακριτό ρόλο σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και με αρκετό χρόνο συμμετοχής.

 

Πρέπει να ξυπνήσει ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Ο Οσμάν έδειξε το «8» και τα… είπε όλα! (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.