0

Απαραίτητη η αντίδραση με πρόγραμμα… φωτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Το «Τριφύλλι» δεν τα κατάφερε στο ξεκίνημα της χρονιάς, μετρώντας μόλις 4 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές, οι οποίες ήταν… ουσιαστικά όλες εντός έδρας και δίχως κάποιον αντίπαλο από τους «μεγάλους» του Πρωταθλήματος.

Η διακοπή ήρθε στο κατάλληλο σημείο για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος θα πρέπει να δουλέψει με την ομάδα του και να παρουσιάσει μια πολύ καλύτερη εικόνα στη συνέχεια, αφού οι «πράσινοι» θα έχουν ένα πρόγαρμμα… φωτιά, με 5 αναμετρήσεις σε σχεδόν 20 μέρες, εκ των οποίων οι 3 ντέρμπι και η 1 στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Τούμπα, τη Νέα Φιλαδέλφεια και το ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, ενώ ανάμεσα στα δύο ντέρμπι με τους «Δικεφάλους» υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών). Μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, μεσολαβεί και η ευρωπαϊκή του πρεμιέρα, στην Βοσνία, απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Με τον Παναθηναϊκό λοιπόν να βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, τα ντέρμπι αυτά θα είναι κομβικής σημασίας για την προσπάθεια της ομάδας στην Stoiximan Super League, ενώ και το παιχνίδι με τους Βόσνιους θα είναι must-win, αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, μετά τη νέα διακοπή, ο Παναθηναϊκός θα έχει μια τριάδα «φωτιά» μπροστά του, ξεκινώντας από το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη στις 20 Οκτωβρίου και υποδεχόμενος Τσέλσι και Άρη στο ΟΑΚΑ, στις 24 και 27 του ίδιου μήνα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ματς του «Τριφυλλιού», η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τζουργκάρντεν είναι μεταξύ του εκτός στον Βόλο και του εντός με την Λαμία, το ματς με την Ελσίνσκι στο ΟΑΚΑ είναι μεταξύ των εντός έδρας αναμετρήσεων με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, το εκτός με τους The New Saints είναι μεταξύ των εκτός έδρας αγώνων με Asteras Aktor και Λεβαδειακό και το εντός με την Ντιναμό Μινσκ είναι μετά το ματς της Λιβαδειάς και πριν το εντός με την Athens Kallithea.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μετά την διακοπή:

15/9: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
22/9: Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός
29/9: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
3/10: Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός
6/10: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
20/10: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
24/10: Παναθηναϊκός – Τσέλσι
27/10: Παναθηναϊκός – Άρης
3/11: Βόλος – Παναθηναϊκός
7/11: Τζουργκάρντεν – Παναθηναϊκός
10/11: Παναθηναϊκός – Λαμία
24/11: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός
28/11: Παναθηναϊκός – Ελσίνσκι
1/12: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος
8/12: Asteras Aktor – Παναθηναϊκός
12/12: The New Saints – Παναθηναϊκός
15/12: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός
19/12: Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μινσκ
22/12: Παναθηναϊκός – Athens Kallithea

Όταν ο Λεμπρόν αποθέωσε τον Οσμάν: «Από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες»

Previous article

Παρασκήνιο: Ο Οσμάν απέρριψε πρόταση των Λέικερς πριν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.