0

Οι προσδοκίες στην Εθνική με τον Γιοβάνοβιτς

Οι προσδοκίες που υπάρχουν από τον Γιοβάνοβιτς είναι οι υψηλότερες από τότε που στον πάγκο της Εθνικής καθόταν ο Σάντος, δέκα χρόνια πριν πια. Ο Σέρβος έχει παρουσιάσει έργο όπου και αν έχει δουλέψει, είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 15-20 χρόνια, γνωρίζει τι ρόλο μπορεί να υποστηρίξει ο κάθε διεθνής, είναι σοβαρός, δίκαιος και κύριος με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτό δεν μετράει μόνο για τους φιλάθλους, αλλά κυρίως για τους παίκτες. Δύσκολα θα βρεθεί παίκτης που θα «ζυγίσει» στραβά τον Γιοβάνοβιτς, που θα τον προδώσει με έλλειψη διάθεσης στο χορτάρι, που θα τολμήσει να χαλάσει τα αποδυτήρια. Γι’ αυτό και στο ντεμπούτο του νέου προπονητή η Εθνική ήταν όπως έπρεπε. Όχι βέβαια απέναντι σε κάποια υπερδύναμη, αλλά σίγουρα σε μια «κανονική» ομάδα, όπως η Φινλανδία…

Το σίγουρα θετικό είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει υλικό για να χτίσει. Έχει κολόνα τον Κουλιεράκη στην άμυνα, τον καλύτερο Έλληνα στόπερ μετά τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά. Διαθέτει τον παικταράς Ιωαννίδη, τον κορυφαίο φορ εδώ και πολλά χρόνια. Έχει δημιουργικά το Νο 1 ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Κωνσταντέλια. Μπήκε αλλαγή και άλλαξε το παιχνίδι. Έχει Μπακασέτα με ηγετικά χαρακτηριστικά, Τσιμίκα με εμπειρίες. Λογικό είναι να υπάρχει πλέον αισιοδοξία.

Ουναΐ: «Κάνε ένα βήμα πίσω για να πας μπροστά» – Στον Παναθηναϊκό για να βρει ξανά το δρόμο προς την επιτυχία

Previous article

Τζεντί Οσμάν: Ηγέτης όνομα και πράμα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.