0

Η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο οδεύει προς το φινάλε και ένας παίκτης που βρίσκεται ψηλά στην λίστα του ΑΠΟΕΛ είναι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι Κύπριοι μάλιστα φαίνεται πως πήραν και την γνώμη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πρώην προπνοητή και των δύο ομάδων, ο οποίος έφερε τον Σλοβένο στο «Τριφύλλι». Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός λοιπόν μετέφερε τα καλύτερα λόγια κι έτσι οι «γαλαζοκίτρινοι» ασχολήθηκαν πιο ενεργά με την υπόθεση του έμπειρου εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, στην γειτονική χώρα επισημαίνουν πως ο ΑΠΟΕΛ τα έχει βρει με τον Βέρμπιτς κι αυτό που μένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη και το εάν θα δοθούν χρήματα για την παραχώρησή του.

Οι όποιες εξελίξεις πάντως αναμένονται εντός των επόμενων ωρών, αφού στις 9 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παζάρι στην Κύπρο.

Ο Οσμάν «απογειώνει» την ποιότητα του Παναθηναϊκού

Previous article

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Οσμάν από τον Φουρνιέ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.