0

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε το καλοκαίρι να επενδύσει μεγάλα ποσά για να φέρει στην Αθήνα τους Τετέ και Πελίστρι, αναβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα άκρα της επίθεσής του.

Μπορεί οι μεταγραφές να μην έγιναν νωρίς μέσα στο καλοκαίρι και οι παίκτες να ήρθαν αμέσως πριν από αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως αμφότεροι έδειξαν να προσαρμόζονται κυριολεκτικά από το πρώτο λεπτό και έχουν αρχίσει ήδη να ηγούνται της ομάδας.

Ο Τετέ «έφτιαξε» τρία γκολ στο ματς με την Μπότεφ, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του, σκόραρε στο Άμστερνταμ και κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μέχρι την διαδικασία των πέναλτι (όπου ο ίδιος είχε 2/2), πέτυχε το γκολ της πρόκρισης κόντρα στη Λανς, είχε την κεφαλιά-οβίδα από την οποία προήλθε το γκολ του Σπόραρ κόντρα στον Λεβαδειακό και έσωσε την ομάδα απέναντι στην Athens Kallithea, σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Ο Πελίστρι έδειξε την ποιότητά του παίζοντας ως αλλαγή στην Γαλλία, έχοντας μόλις μία προπόνηση με τους συμπαίκτες του, σκόραρε στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ και άνοιξε τον δρόμο προς την πρόκριση, ενώ έβγαλε την ασίστ στο χτεσινό γκολ του Τετέ, έχοντας έρθει από τον πάγκο.

Δύο παίκτες στους οποίους το «Τριφύλλι» ποντάρει πολλά για την φετινή σεζόν κι αν μη τι άλλο οι μέχρι τώρα εμφανίσεις τους είναι ένα από τα -πολύ- θετικά για τους «πράσινους» αυτό το διάστημα.

Μπαλτσερόφσκι για Παναθηναϊκό: «Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις»

Previous article

Ο Παναθηναϊκός γέμισε ποιότητα και προσωπικότητες και πρέπει άμεσα να το δείξει στο γήπεδο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.