0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήκωσε το… γάντι στην ατάκα του Εβάν Φουρνιέ ενόψει της νέας σεζόν, εκφράζοντας την απορία του.

Μια ατάκα του Εβάν Φουρνιέ, στο περιθώριο της παρουσίασής του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός άναψε… φωτιές. «All I know is that we have to kick their ass», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος σταρ, με την ατάκα του αυτή να προκαλεί έντονες συζητήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μήνυμά του στα social media αναρωτήθηκε τι θα γινόταν εάν έλεγε εκείνος τη συγκεκριμένη ατάκα, ενώ εξέφρασε την απορία εάν θα επέμβει κάποιος που δεν θέλει τη βία, έπειτα από την ατάκα αυτή.

«Όλα όσα ξέρω είναι ότι πρέπει να τους κερδίσουμε. Αν είχα κάνει εγώ αυτή τη δήλωση δημόσια θα είχαν πέσει τώρα όλα τα νομικά όργανα της χώρας, θα είχα φάει καταγγελίες για τα πάντα. Για να δούμε, θα κάνει κάποιος που θίγεται και δεν θέλει την βία εμπράκτως τόσα χρόνια, θα κάνει καταγγελία στον αθλητή του, που το λέει αυτό; Ή εκεί είναι όλα οκ; Απορία απλή ενός ζαλισμένου Αθηναίου», ήταν η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Εβάν Φουρνιέ παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Πέμπτης και έδωσε το… σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν, δείχνοντας πως δεν συμβιβάζεται με κάτι πέραν της επιτυχίας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα αποκάλυψε πως είχε συνομιλία και με τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος τον… προέτρεψε να μην μετακομίσει στην Ελλάδα, λόγω της κόντρας των δύο ομάδων.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Γιαννακόπουλου

 

Συναντήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του ο Γιουρτσεβέν (Vid)

Previous article

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Λιούις Μόργκαν» (Video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.